Nagelstudio - Trouwen

Gepubliceerd okt. 27, 21
6 min read

Bruidsnagels - Nagelsalon - Nagelstyliste - Nagelstyling - Leeuwarden

Het levert een hoge glans en creëert een echt elegant gevoel voor iedereen die het draagt. De jurk: Allure Bridals 9521Jessica Phenom in Pink-a-Boo, Deze nauwelijks daar doorschijnende roze tint is een geweldige keuze voor bruiden die een zeer discrete nagelkleur willen voor hun trouwdag. De jurk: Jude / Aviana Sottero en Midgley, Jessica aangepaste nagel kleur in trouwjurk, Witte nagellak ziet er onberispelijk uit met donkere huidtinten; verf zowel je vingers als je tenen met dit schitterende wit om de look af te maken.

De jurk: Valentine Avoh scheidt, Als je niet het gevoel hebt dat een van deze tinten degene is, bekijk dan onze bewerking van ..

26 feb Trouwen? Dit kun je met jouw nagels doen! Het is zover. Vol verwachting staan alle ogen op jullie gericht. Met brede glimlach schuift jouw aanstaande de trouwring in een langzame beweging om jouw vinger. In de verte zie je verschillende lichtflitsen. Goed. Dit bijzondere moment is in ieder geval vereeuwigd.

Bruidsnagels - Nagelstudio

Perfecte Nagels Bij Je Bruiloft - Nagelstudio in LeeuwardenBruidsnagels Voor Op De Mooiste Dag Van Uw Leven! in Leeuwarden

Wil je voorkomen dat je tijdens het bekijken van de foto’s gruwelt over de staat van jouw vingers? Lees dan zeker deze blog. Hierin geven wij 5 tips voor de mooiste nagels voor de bruid. 1. Ga voor neutrale kleuren Speel je het tijdens jouw trouwerij het liefst op save? Dan kun je natuurlijk voor een neutrale kleur kiezen.

Lichtbruin. Wit. Deze kleuren zijn altijd goed te combineren met jouw trouwjurk. En misschien nog wel belangrijker: met jouw eigen huidskleur. Weet je niet zeker welke kleur eigenlijk goed bij jou past? En of je voor nailart zou moeten kiezen? Plan dan zeker een bezoekje aan een nagelstyliste in! 2.

Dit zijn nagels met een zachtroze onderlaag en een witte bovenrand. Hartstikke netjes natuurlijk. En daarmee perfect voor zo’n speciale dag. Zoek je toch naar wat meer uitdaging? Doe dan mee met de laatste trend. Hierbij kun je dit concept combineren met allerlei kleurvarianten. Wat dacht je bijvoorbeeld van bordeaux met wit? Of… glitters? 3.

Salon - Bruidsnagels - Trouwen - Leeuwarden

Hartstikke mooi, maar wat nu als die van jou continu afbreken? Of als je er gewoon aan móét knabbelen? Dan kun je ervoor kiezen om een nepnagel te laten plaatsen. Laat dit altijd door een goede nagelstudio doen. En het liefst zo kort dag mogelijk. Zo weet je zeker dat jouw handen er op de grote dag prachtig uit zullen zien.

Daarom wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Hieronder vallen natuurlijk ook jouw nagels. Maar welke trend past nou het beste bij jouw bruidsmode uit Alkmaar? Ga je voor een neutrale kleur. Een French manicure. Nepnagels. Of toch een felle kleur met de nodige blingbling? Het kan allemaal! Laat het ons weten in de reacties.

Op je huwelijksdag ben jíj de ster en moet je je nergens zorgen over hoeven maken. Ook niet over je haar. Want een doorsnee bruidskapsel, een kapsel dat niet bij je gezicht of jurk past, een kapsel dat halverwege de dag uit zakt… je moet er niet aan denken - Nagelstudio Leeuwarden. Dus geniet, dans, lach en vier feest tot in de late uurtjes.

Nagelstudio in Leeuwarden

De Mooiste Bruidsnagels Voor Uw Bruiloft - Nagelstudio  De Mooiste Bruidsnagels Voor Uw Bruiloft - Nagelstudio in Leeuwarden

Op de mooiste dag van je leven moeten je handen en nagels er natuurlijk mooier uitzien dan ooit! De foto’s die met de trouwringen gemaakt worden zullen nog jarenlang bekeken worden. Klassiek of modern design, naast de ring moeten je nagels dan natuurlijk van de foto af spetteren! Natuurlijk ben je als bruid van harte welkom voor 1 van de normale behandelingen, maar speciaal voor bruiden heeft Nail, Me het bruidsarrangement! Het bruidsarrangement omvat: – Kom met je (schoon)moeder of een vriendin naar een intake van anderhalfuur, .

Gel of Acryl, verlengen, kleur, Nail, Art. We doen 2 of 3 proefnagels op basis van de bespreking zodat je goed kan kiezen (deze proefnagels bevatten nog geen Nail, Art-tekening als deze later gewenst zou zijn). We maken gelijk een afspraak voor de behandeling 1 dag voor de bruiloft (of andere datum indien gewenst).

Alle andere genodigden op je bruiloft die rond deze dag gebruik maken van de diensten van Nail, Me krijgen 10% korting op vertoon van de uitnodiging! Inclusief in het arrangement zijn alle Acryl of Gel behandelingen, onbeperkt Nail, Art steentjes, stencils of andere versieringen en voor maximaal 15 euro aan Nail, Art tekeningen.

Nagelstudio - Beautysalon in Leeuwarden

Een bezoekje brengen aan een nagelstudio komt steeds vaker voor. Met kunstnagels heb je in één behandeling de door u gewenste lengte van uw nagels! Veel vrouwen hebben problemen met hun natuurlijke nagels. De nagels zijn te zwak, poreus, breken snel, scheuren in of splijten. Voor deze nagels zijn kunstnagels een goede oplossing (Nagelstudio).

Binnen 3 minuten is de bovenste laag hard. Het duurt ongeveer 24-48 uur voor de acryl helemaal is uitgehard. Het wordt mooi dun opgebracht en geeft daardoor een zeer natuurlijk uiterlijk - Kerstnagels. Als alle nagels gedaan zijn met de acryl worden de nagels mooi afgewerkt en krijgen ze een mooie glans.

De mogelijkheden voor kunstnagels zijn onbeperkt. U kunt er de mooiste creaties van laten maken, de acryl is in diverse kleuren en glitters te verkrijgen. Gelnagels worden opgebouwd met gel die uitgehardt wordt onder een UV-lamp. De gelnagel is sterk en flexibel. Dit product is geschikt voor mensen die van zichzelf zeer dunne nagels hebben.

Babyboom Nagels

Net als bij de acrylnagel, is de gelnagel ook creatief te bewerken met allerlei nail art en nail design. De natuurlijke nagelplaat groeit door en er komt een ruimte tussen de kunstnagel en de nagelriem. Bij de kunstnagels met een french manicure wordt er weer opnieuw een wit randje aangebracht, dit is ook uitgegroeid.

Deze nabehandeling wordt u zeer aangeraden om uw kunstnagels mooi en in balans te houden. Tevens worden er ook kunstnagels gerepareerd indien dit nodig is. Na de nabehandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit. Prachtige en aparte nagels met verschillende gekleurde acryl of gel, alle gewenste kleuren zijn mogelijk.

Mooi voor de feestdagen, bijvoorbeeld kerstmis of wanneer je naar een leuk feestje gaat. Stem je nagels hier op af! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden zoals bloemetje met acryl(3D), stripes, gaas en ga zo maar door, van basic tot extreem, van handpainting tot 3D design, alles is mogelijk! Vanwege de vele mogelijkheden is het verstandig om dit van te voren te bespreken. Nagelstyliste Leeuwarden.

Bruidsnagels Voor De Mooiste Dag - Nagelstudio in Leeuwarden

Uw bruiloft, uw dag, uw moment met een lach! Daar horen natuurlijk oogverblindende nagels bij. Met kunstnagels of op uw natuurlijke nagels kunnen wij bij Chanti’s nails & Beauty de mooiste creaties maken. Van chic en neutraal tot bling bling en kleurtjes, alles is mogelijk. Tevens is het mogelijk om een stukje kant van uw jurk in de nagels te verwerken, hoe leuk is dat?! De wedding nagels kunnen helemaal in stijl van uw jurk en/of bruiloft.Gepubliceerd op / schoonheid Veel bruiden hebben slechte gewoonten waarvan ze zich misschien niet bewust zijn. Toch hebben deze kleine gewoonten een impact op uw schoonheid voor de D-Day. Hier zijn onze schoonheidstips zodat u zult stralen tijdens uw grote dag: De sigaret : Naast de verwoestende effecten op uw gezondheid, beschadigen sigaretten uw tanden en maken ze geel of verkleuren ze.

Navigation

Home